Beliggenhed

Beliggenhed


Landet omkring Limfjorden gemmer på et skatkammer af smuk natur og spændende oplevelser, som du ikke bør gå glip af: Bølgende bakkelandskaber, vidtstrakte hedearealer og åbent agerland samt et væld af udsigtspunkter, hvor du kan beundre landskabets mosaik af øer, halvøer, vige og småfjorde.


Strandene er oftest flade og børnevenlige, og området er ideelt til wind- og kitesurfing, sejlads og al anden vandsport. Fra ferieboligen er der er kun 2 km til den nærmeste badestrand, der ligger ved Trend og er kendt for at have noget af Danmarks bedste surfervand. Vil man bade i Vesterhavets friske bølger, er der kun 35 km ud til Slettestrand.

Et besøg i Limfjordslandet kan med fordel omfatte en sejltur rundt på fjorden ombord på et gammelt træskib eller med en af de små færger ud til øerne Venø, Fur eller Livø. På den bilfri ø Livø finder man et rigt dyreliv, og længst ude på den fredede og utilgængelige Livø Tap lever der sæler.


Oplev også det imponerende 3-længede middelalderkloster Vitskøl fra 1157, som bl.a. er kendt for sin store krydderurtehave og sin kirkeruin. Området omkring 'Ferie Fjord' byder på aktivitetsmuligheder for hele familien. Her er gode muligheder for at vandre, ride og cykle langs de mange stier i det naturskønne landskab eller at fiske ved fjorden, i Put & Take-søer og i åer, og for den golfinteresserede findes der tre 18-hullers golfbaner i omegnen.


Der er kun 5 km til Rønbjerg, hvor der er stort badeland, tennisbaner, surfudlejning og meget andet. Trænger man til forkælelse og afslapning, kan man nyde en wellness-behandling på Løgstør Park Hotel. I det hele taget er den charmerende købstad Løgstør et besøg værd med sine små hyggelige huse, et spændende maritimt museum (Limfjordsmuseet) og gode indkøbsmuligheder. På den stemningsfyldte havn kan man opleve Kunstnertorvet, hvor de lokale kunstnere mødes og udstiller. På havnen findes også spisesteder som Restaurant Kulgården og Kanalfogdens Køkken, hvor det er muligt, at nyde de kendte Limfjords muslinger. 


Børnene vil elske en tur i Jesperhus Blomsterpark, Aalborg Zoo, Mønsted Kalkgruber, Hjerl Hede Frilandsmuseum eller Fårup Sommerland, som alle ligger indenfor 1,5 times kørsel fra feriehuset.

Aktiviteter


Feriefjord har et bredt udvalg af fællesaktiviteter. Centeret huser indendørs swimming pool med tilhørende spa og sauna. Motionsrum og hal der indbyder til boldspil og leg. Samt billiardrum med airhockey og playstations. Derudover er der legeplads med trampolin og store græsarealer, hvor man kan boltre sig på. Mit i feriefjord er der et stort fælles område, hvor der er adgang til grill og bord/bænk sæt. For mere info klik her.

Lejlighederne


Feriefjord huser 4 skønne lejligheder, hvor der er plads til ialt 42 personer. Ideel til, at samle familien til en ferie/weekend eller til, at afholde firmature eller konferencer. Centeret rummer et stort køkken med tilhørende spisesal, hvor der kan være  spisende personer. For mere info klik her.   

Beliggenhed


Feriefjord ligger idylisk placeret med udsigt til Limfjorden på den ene side og Vilsted sø på den anden side. Blot et par få kilometer fra strand og vandreruter samt mulighed for, at besøge det smukke gamle munkekloster Vitskøl kloster, som ligger et øjekast fra Feriefjord.  For mere info klik her.