Aktiviteter

Aktiviteter


Stedets udendørs faciliteter er helt i top med store, parklignende haver, hvor man finder bålpladser, legepladser og mange hyggelige læ- og solkroge, som er perfekte til et lille, uforstyrret hvil. Indendørs findes ligeledes alle ønskelige faciliteter. Ferie Fjord tilbyder:


32 m2 indendørs opvarmet swimmingpool med tilhørende spa

Sauna

Fælleslokale med plads til 45-50 spisende gæster

Petanque

Gratis Wi-Fi

Badminton

Boldbane med mål

Bordtennis

Airhockey

Playstation 2

Volleyball

Motionsrum

Biograf/konferencerum med storskærm

Aktiviteter


Feriefjord har et bredt udvalg af fællesaktiviteter. Centeret huser indendørs swimming pool med tilhørende spa og sauna. Motionsrum og hal der indbyder til boldspil og leg. Samt billiardrum med airhockey og playstations. Derudover er der legeplads med trampolin og store græsarealer, hvor man kan boltre sig på. Mit i feriefjord er der et stort fælles område, hvor der er adgang til grill og bord/bænk sæt. For mere info klik her.

Lejlighederne


Feriefjord huser 4 skønne lejligheder, hvor der er plads til ialt 42 personer. Ideel til, at samle familien til en ferie/weekend eller til, at afholde firmature eller konferencer. Centeret rummer et stort køkken med tilhørende spisesal, hvor der kan være  spisende personer. For mere info klik her.   

Beliggenhed


Feriefjord ligger idylisk placeret med udsigt til Limfjorden på den ene side og Vilsted sø på den anden side. Blot et par få kilometer fra strand og vandreruter samt mulighed for, at besøge det smukke gamle munkekloster Vitskøl kloster, som ligger et øjekast fra Feriefjord.  For mere info klik her.